Contact Wordt vrienden op Facebook Volg ons op Twitter
Prijzen
Bestellen
20 december 2012

Kastinruilweken

Onze partner Kastenstudio heeft van 22 december tot 31 januari een originele aanbieding! Tegen inlevering van uw oude kast krijgt u een waardecheque voor een nieuwe kast. Dit is het moment om uw oude kast in te ruilen voor een splinternieuwe WOOM.

Kijk voor meer informatie over deze actie op Kastenstudio of op Kastinruilen

20 december 2012

WOOM Design op Facebook

Bezoek onze Facebookpagina voor nog meer informatie en ontwikkelingen van WOOM design. Hier vindt u ook foto's van klanten en de werkwijze van WOOM.

2 november 2012

Nieuwe hoogte maten en advies aan huis!

Vanaf 1 november zijn WOOM design kasten ook leverbaar in een dressoir hoogte van 98 cm. en een hoge variant van 234 cm. Om u nog beter van dienst te zijn komen wij vrijblijvend bij u thuis voor advies. Vul hiervoor het contact formulier in wij nemen zsm contact met u op!

29 augustus 2012

Nieuwe lakkleuren in de WOOM-collectie

WOOM design kasten zijn vanaf 1 september verkrijgbaar in de lakkleuren wit en antraciet. Ideale kleuren voor een modern interieur. Bent u benieuwd of een WOOM design kast goed in uw huis of kantoor past?
U krijgt de eerste 2 weken een WOOM design kast vrijblijvend op zicht.

17 augustus 2012

WOOM design heeft een nieuwe showroom

WOOM design heeft per 15 juni 2012 haar eigen showroom bij Kastenstudio aan de Nieuwgraaf 48, te Duiven bij Arnhem. Op meer dan 50 m2 kunnen wij u de ongekende mogelijkheden van het WOOM-programma tonen. Voor een afspraak in onze showroom neemt u contact met ons op via 026-3117826 of mailt u naar info@woom-design.nl

9 augustus 2012

WOOM Design op Design District

Van 7 t/m 9 juni stond WOOM design op Design District. De introductie bleek een groot succes, de markt staat open voor onze nieuwe innovatieve duurzame kasten. Tijdens de beurs zijn veel nieuwe contacten gelegd en diverse afspraken gemaakt. Wilt u ook een afspraak met ons plannen neemt u dan contact op via info@woom-design.nl