Contact Wordt vrienden op Facebook Volg ons op Twitter
Prijzen
Bestellen

Albert Dorland

Albert Dorland heeft jarenlang grote meubelketens geadviseerd over het ontwikkelen en verkopen van kasten. Hij kan trends vertalen naar praktische toepassingen en weet als ondernemer goed wat de consument wil.

Een paar jaar geleden ontstond de behoefte om duurzaam te ondernemen. Albert vertelt: ‘Op de dag dat mijn dochter geboren werd - nu twee jaar geleden - zat ik ’s avonds alleen thuis televisie te kijken. Mijn vrouw en dochter moesten nog een nacht in het ziekenhuis doorbrengen. Ik keek naar een programma waarin ze lieten zien hoe kinderen uit Ghana geld verdienden met koper door het ontmantelen van ‘onze’ oude televisies en computers. Hierbij stond niet alleen hun gezondheid maar ook hun leven op het spel. Het was zo confronterend dat ik het besluit nam om duurzaam te ondernemen: ‘van cradle to cradle’. De wensen van de consument blijven het uitgangspunt voor elk ontwerp. Mijn inspiratie haal ik vooral uit het buitenland waar ik veel internationale meubelbeurzen bezoek. Door samen te werken met andere organisaties kan ik mijn duurzame ambities realiseren.’


Lezingen en advies

Albert geeft lezingen en advies aan organisaties over duurzaam en innovatief ondernemen waarbij waardecreatie centraal staat.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

WOOM Thuis

Kasten en roomdivider op maat en voor wonen & (thuis) werken.

WOOM Zakelijk

Directiekasten voor kantoor en zakelijk gebruik, ook projectmatig.

SEN

De boekenkast van formaat die met u meegroeit.

COR

De kast die geschikt is voor iedere werkplek en elk kantoor.

STIR

De enige kast die echt "uit de hoogte" mag zijn!.